fbpx

 Frakt

De flesta av våra produkter finns alltid i lager och skickas nästkommande tisdag, skulle du behöva smycket tidigare så hör av dig till oss så ska vi försöka lösa det i den mån som är möjlig. Är varan en beställningsvara så meddelas det på produktsidan. De varor som tillverkas vid beställning är framförallt ringar i korrekt storlek. Vi skickar våra brev och paket med varubrev eller rekommenderat via Postnord.

Fri frakt vid beställning över 1000kr Sverige.

Eventuell fraktkostnad återbetalas inte vid ej uthämtade brev/paket samt returer.

Byten & ångerrätt

Ångerrätt och returrätt gäller i 14 dagar enligt konsumentskyddslagen. Ångerfristen räknas från den dag du blivit aviserad om att produkten finns att hämta ut på ditt postombud. Produkten ska då vara oanvänd och returneras i sin originalförpackning för att återköpet ska gälla. Produkten ska vara oss tillhanda inom 14 dagar om du önskar byta din produkt eller ångra ditt köp. Bifoga ordernummer, namn och adress. Du står själv för din fraktkostnad vid retur och byten. Bytesrätten gäller ej specialbeställda produkter utöver ordinarie sortiment. Byten och returer hanteras inom 10 arbetsdagar.

Returadress för köp via www.eckguld.se

ECK GULD

Linnégatan 1,

561 32 Huskvarna

De varor som inte ingår i ångerrätten är smycken som tillverkats exklusivt för dig, din stl, speciell höjd och eller bredd på smycket. Om jag graverat eller stansat ett smycke i webbshoppen gäller inte heller ångerrätten.

Vid reklamationer

ECK Gulds garanterar att produkten är hel och i perfekt skick när den levereras ifrån oss. Skulle produkten mot förmodan vara skadad vid mottagandet så kontakta oss omgående på butik@eckguld.se

KEDJOR
ECK Guld ansvarar för fel som fanns på varan när du köpte den eller när den levererades till dig, dock inte för fel du själv orsakat. Exempel, om du inte har följt skötselanvisningar eller om du vanvårdat varan, tex. fastnat så en kedja gått av.
ECK Guld lämnar 3 månaders garanti på kedjor. Garantin omfattar fabrikationsfel dock ej skador som är självförvållade.
Moms
25% inom Sverige.

Prissättning

Prisjusteringar på smycken i webbshoppen sker då silver och framförallt guld ständigt ändras i pris. Offert gäller på framförallt vigsel och förlovningsringar men även diamantsmycken.

Copyright

All copyright till logotyper, design, bilder och texter på webbsidan ägs av ECK Guld. Detta enligt svensk lagstiftning.

Vid oförutsägbara händelser

Vid oförutsägbara händelser däribland naturkatastrofer, handlingar som infattar terrorism, krig, sabotage, blockad, brand, avbrott som innebär omöjlig åtkomst av elektricitet eller internet service, ändring av lag eller liknande situationer som ligger utöver ECK Guld´s kontroll, skall ECK Guld bli befriad från ansvar och förpliktelser. Vid dessa oförutsägbara händelser skall ECK Guld meddela kunden så snart som möjligt.

ECK Guld AB
Org.nr 559023-5585
© ECK Guld, 2020