ECK

Emelie Christine Kassermo

 – ECK – är min ansvarsstämpel som jag stolt stämplar i alla mina smycken. Min ansvarsstämpel som i sin tur bygger på mitt namn.

Tidigt bestämde jag mig för att bli guldsmed. 2008 började jag mina studier och 2012 hade jag mitt gesällbrev i mina händer, en sådan lättnad efter år av slit i skolbänken känner jag mig både glad och tacksam. Att smida smycken har aldrig varit en hobby utan mitt mål var alltid att arbeta i yrket på full tid. Då jag provade på hantverket för första gången så visste jag att det är det här jag vill göra. När jag senare fick chansen att öppna min butik 2015 var det en dröm som blev sann.

Under dessa år har jag tagit fram några starka kollektioner som jag presenterar här i shoppen. Min tanke med alla mina kollektioner är att de ska passa ihop och de flesta delar ska dessutom kunna mixas och förnyas genom att bara byta ut en del till en annan. Min plan är att fortsätta mitt arbete och min dröm nu är att få köra på och jag hoppas få massor med vidare beställningar av dig, jag älskar det!

ANG_6032