Välkommen till din Guldsmed i Huskvarna
Här tillverkas exklusiva kollektioner som specialdesignas efter era unika önskemål

Hos ECK finner du exklusivt tillverkade smycken från vår guldverkstad i butiken. Utöver våra egna kollektioner finner du Schalins ringar och Guldbolaget som erbjuder ett brett utbutd av vigsel och förslovningsringar. 

Vill du överraska en vän
Testa på världens roligaste hantverk

Ska ni fira den blivande bruden eller kanske en jämn födelsedag? Hos ECK får du möjligheten att tillverka ett eget smycke under en dag. Boka en lördag och dra hit dina vänner! Hör av er till butik@eckguld.se

Öppettider
Vecka 11 är butiken stängd

Måndag-Torsdag 10-18

Fredag 10-15

Lördagar har jag vanligtvis stängt men de går att boka via mail eller telefon.

Välkomna in!

Hitta hit

ECK guld håller till på Linnégatan 1 i Huskvarna, precis intill Huskvarna Stadshotell.

Butik

För specialbeställningar är du välkommen till butiken på Linnégatan i Huskvarna

I  Webshoppen finner du bl.a våra bästsäljande örhängen med en enkel smart låsning, tack vare dess omlottform. De är både snygga och bekväma!  Har du dessutom en favoritsten så gör vi gärna ett par exklusivt för just dig.

Vi arbetar hela tiden med nya kollektioner som självklart kommer att finnas på shopen inom kort, bland annat så har vi nya berlocker med månadsstenar som är perfekta för någon du tycker särskilt mycket om.

  • icon

    På Linnégatan finner ni både vår butik och vår verkstad, där tillverkas vår egna kollektion – Emelie – men också alla specialbeställningar som vi får äran att tillverka  åt er.

    Vi är även stolta återförsäljare åt Schalins ringar, Guldbolaget och Liga design.  Jag har valt dessa varumärken då de är proffs på sina områden och de kompletterar mina egna kollektioner.

  • icon

    Emelie – en kollektion i design av

    guldsmed Christine Kassermo, ECK guld.

EMELIE KOLLEKTION

Guldsmed Christine Kassermo

När jag öppnade ECK guld var det aldrig frågan om jag skulle ha en verkstad eller ej utan kanske snarare en fråga om jag skulle ha en butik med andra

Continue
Ringar kan man aldrig ha för många av

Ringar är något av det roligaste jag vet att tillverka! Det ligger mycket känslor i en ring. En ring är något att unna sig eller ge till någon man tycker

Continue

Varför ECK Guld

Våra egna kollektioner tillverkas exklusivt i butikens anslutande verkstad

ECK – Emelie by Christine Kassermo – ECK är en ansvarsstämpel som jag stolt stämplar i mina smycken. Jag, Christine, öppnade dörrarna till butiken i november 2015. Tre år har gått rasande fort och jag är superglad för alla smycken som jag under dessa år fått äran att tillverka till er och era nära.

2012 mottog jag mitt Gesällbrev som är ett bevis på mitt yrkeskunnande. Redan 2003 bestämde jag mig för att det var Guldsmed jag ville bli. Först 2008 började jag utbilda mig. Starten gick vid Hellidens folkskola för att sedan ta mig vidare till Falköping Guldsmedsutbildning. Där fick jag möjligheten att göra min praktik hos 2 proffs i yrket, Karin på Ateljé Keg och Michael på MPC smyckekonst. Därefter arbetade jag ett par år på Nordstans Guld där jag även gjorde mitt Gesällprov.

3 år – det bästa är att det bara är början! Följ mig här och på Instagram för att se vad som komma skall!

KONTAKTUPPGIFTER

Kom in med dina önskningar och idéer!

Välkommen till din guldsmed i Huskvarna!

Adress : Linnégatan , 56132 Huskvarna

Phone: (+46) 760 344 040

Email: butik@eckguld.se